ISTORIC

Octombrie 1994

Incepe productia de sticks-uri.
Societatea activeaza sub numele Madre Pan Com SRL (pana în 2002). Se dezvolta mai multe capacitaţi de productie ajungându-se la productia de 12 tone/24 ore.
In această perioadă sticks-urile Croco s-au impus ca lider de necontestat pe piata româneasca.

Februarie 1999

Se pune în funcţiune o linie de productie de biscuiti zaharosi şi glutenosi, cu o capacitate de 14-19 tone/24 ore (in functie de produs).
Aceasta capacitate a introdus pe piaţa romaneasca produsele Croco Picnic, Croco Petit Beurre, Croco biscuiti cu Crema si Croco Petit Crema.

Ianunarie 2002

S-a pus în functiune o linie de productie cu o capacitate de 24-31 tone/24 ore (în functie de produs).
In acel moment, Croco a introdus si a promovat pe piata romaneasca produsele: Croco Brezel, Croco Maxi Brezel, Croco Crackers, Croco Mini Sticks si Croco Mini Petit Beurre.
La acea data, noua gama de produse era foarte slab reprezentata pe piata romaneasca. În scurt timp, Croco a reusit să se impuna ca lider, ajungand cel mai mare producător intern Brezel si Crackers.
S-a construit un spatiu de productie cu dotari auxiliare ultramoderne, cu o suprafata de 3.866 mp.

Februarie 2004

S-a terminat montajul celei de a treia linii de fabricaţie pentru biscuiti, cu o capacitate de 24-31 tone/24 ore (în functie de produs), similara cu linia precedenta, care produce in principal diversele sortimente de Brezel, Crackers si noi sortimente de genul Maxi Brezel si Mini Sticks.
Aceasta linie suporta întregul necesar pentru exportul aflat în continuua crestere.

2010-2011

Se deruleaza o investitie de 5 milioane de euro cu finalizare in octombrie 2011 in noi linii de ambalare, o noua linie de stiks si silozuri pentru faina.

2014-2015

Pe parcursul anilor 2014-2015 se desfasoara o investitie in valoare de 6 milioane euro in: linii de productie si ambalare, depozite.




Powered by DataTech